Kategorier
Bil

Förvara dina däck på däckhotell i Stockholm

Allt fler upptäcker det smidiga och bekväma med att förvara sina däck på ett däckhotell. De som brukar hantera sina däck själva vet att det inte är en särskilt lätt uppgift; däck och fälg väger mycket och är därmed riktigt slitsamt att bära omkring på. Den som inte skiftar sina egna hjul slipper förvisso den tyngsta delen av arbetet, men måste i alla fall släpa iväg dem till däckverkstaden. Varför inte låta förvara däcken på ett däckhotell och låta någon annan sköta allt det som har med däck och skifte att göra?

Däckhotell finns i hela landet

förvara vinterdäcken på däckhotell i stockholm

Eftersom däckhotell har blivit så populära finns de numera i hela landet. Oavsett om du är bosatt i Stockholm, Göteborg, Sunne, Bollnäs eller någon annan ort kan du alltid lita på att hitta förvaringsmöjligheter för dina däck. Det fina med konceptet är att allt ingår, det vill säga både förvaring och hjulskifte. Du behöver bara dyka upp med din bil på avtalad tid, så sköter däckverkstaden allt det som krävs för att du ska vara rustad med rätt däck för årstiden. Inte sällan kan du också få dina hjul avspolade så att de hålls fräscha tills nästa skifte.

Särskilt i Stockholm finns en mängd alternativ att välja på för den som vill ha däckhotell. Det är många i Stockholm som inte har möjlighet till förvaring av sina vinter-eller sommarhjul i bostaden, vilket många gånger gör däckhotellet till en räddare i nöden. Det lönar sig att jämföra priset på de olika aktörerna som finns, eftersom detta kan variera stort. I slutändan handlar det dock om att betala för en tjänst som man blir nöjd med och då kanske den service man får är viktigare än priset.

Så, rädda ryggen från tunga lyft och boka in dina hjul hos ett däckhotell. Det är en investering som är väl värd slantarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *